
sisältö
I. Mitä on hallittu hosting?
II. Hallittu hosting vs. standard hosting
III. Tarvitsetko hallittua hostingia?
IV. Miten Hostico eroaa muista hallitun hostingin palveluntarjoajista?
V. Sovelluksen siirto
VI. Eheyden tarkistus
VII. Kuormitustesti
VIII. Turvallisuusanalyysi
IX. Frontend-analyysi ja optimointi
X. Teemat/laajennukset -analyysi
XI. Tietokannan analyysi ja optimointi
XII. Sovelluksen optimointi
XIII. Liitäntäpavelut
XIV. CDN-verkkosivuston liittäminen
XV. Uptime-valvonta
XVI. Suorituskyvyn tarkistus
XVII. Eheyden/Turvallisuuden analyysi
XVIII. Hallinta
I. Mikä on hallittu hosting?
Hosting-paketin hankkiminen ja sovelluksen asentaminen eivät enää ole vaikeita tehtäviä tai sellaisia, jotka vaativat korkeaa tietämystä.
Kuitenkin samaa ei voida sanoa sovelluksen myöhemmästä hallinnasta, nimittäin verkkosivustosta, joka on asennettu kyseiselle hostingille.
Yhdessä näkyvien ja konkreettisten asioiden kanssa, joita verkkosivuston omistaja käsittelee, kuten verkkosivuston sisältö, markkinointi, graafinen käyttöliittymä, sosiaalinen media jne., on myös otettava huomioon sovelluksen tekniset näkökohdat, kuten turvallisuus, optimointi, päivitykset, seuranta jne.
Sekä asiakkaille/omistajille näkyvä osa (frontend) että taustajärjestelmä vaativat suoraa, aktiivista ja jatkuvaa osallistumista oikean toiminnan varmistamiseksi. Tämä osallistuminen vaatii aikaa, energiaa ja resursseja, vaikka henkilöllä olisi tieto kyseisten tehtävien suorittamisesta.
Hallitseva hosting tarkoittaa näiden vastuiden ottamista, varmistaen sekä hosting-palveluiden asianmukaisen toiminnan että asiakkaan sovelluksen asianmukaisen toiminnan.
II. Hallittu hosting vs Standard hosting
Standardoletuksessa saat hyötyä ostamastasi hosting-paketista tarjotusta tilasta ja siihen kohdennetuista resursseista. Sovelluksen asentaminen ja hallinta on asiakkaan vastuulla.
Hallinnoidun hostauksen tapauksessa vastuulle siirtyvät sovelluksen/verkkosivuston suojaaminen, optimointi, päivittäminen ja valvominen hosting-providerille, joka ottaa hoitaakseen sovelluksen hallintaan liittyvät haasteet, antaen asiakkaalle vapauden ja mielenrauhan keskittyä ainutlaatuisen digitaalisen kokemuksen luomiseen.
III. Tarvitsetteko hallittua webhotellia?
On suositeltavaa valita hallittua hostingia, jos:
- sinulla ei ole tarvittavaa tietämystä sovelluksen/sivuston hallitsemiseksi
- sinulla ei ole tarvittavaa aikaa sovelluksen/sivuston hallintaan
- et voi sallia sivuston joutuvan vaarantuneeksi sen vuoksi, ettei sitä ole päivitetty/ei ole suojattu
- et halua menettää vierailijoita/asiakkaita hitaasti latautuvan verkkosivuston vuoksi
IV. Miten Hostico eroaa muista hallinnoiduista hosting-palveluista?
Vaikka on yrityksiä, jotka tarjoavat hosting-paketteja, jotka sisältävät tiettyjen sovellusten nimet nimessään, ne eivät sisällä näiden sovellusten hallintaa.
Hallinnoitu hosting-palvelu on lisäpalvelu niille, joita Hostico jo tarjoaa, joten tässä esitetyt syyt koskevat myös tätä palvelua.
Nopeus, luotettavuus, suorituskyky ja tarjottu tuki ovat syitä siirtää sivustosi Hosticoon.
Hoidetun hosting-palvelun toteuttamisessa, yhdessä sovellukseen tehtyjen optimointien kanssa, tarjoamme myös vierekkäisiä ratkaisuja palvelin tasolla kuten Memcached, Redis, ElasticSearch, Nginx.
Nämä vähentävät sovelluksen kuormitusta ja parantavat sen suorituskykyä.
Tarjoamme hallinnoidun hosting-paketin osana palveluja, lisäksi Hostico-hosting-paketista saatavia etuja, jotka ovat:
S. Sovelluksen siirto
Ilmainen palvelu, joka tarjotaan kaikille Hostico-hosting-paketeille:
- tiedostojen ja tietokannan siirto
- sovelluksen uudelleen konfigurointi sen toimimiseksi palvelimillamme
- postilaatikoiden siirto niiden sisältöineen
VI. Tarkista eheys
Ennen kuin teemme mitään toimenpiteitä, tarkistamme sovelluksen eheyden. Jos se on vaarantunut, kaikki jatkotestit ovat merkityksettömiä, ja keskitymme ensin sovelluksen eheyden palauttamiseen.
Tiedostojen/tietokannan skannaaminen mahdollisten vaurioituneiden/tartunnan saaneiden tiedostojen ja/tai ei-toivottujen merkintöjen varalta.
VII. Stressitesti
Tarkistamme sovelluksen tukeman samanaikaisten yhteyksien arvioidun määrän siihen kohdennetuilla resursseilla ennen ja jälkeen optimoinnin.
VIII. Turvallisuusanalyysi
Yritetään tunnistaa turvallisuusongelmia ja mahdollisia haavoittuvuuksia, jotka voisivat johtaa sivuston vaarantumiseen. Tämän jälkeen toteutetaan turvatoimia sovelluksen vahvistamiseksi.
Sovelluksen haavoittuvuuksien, laajennusten ja asennettujen teemojen tarkistus.
Sivuston tarkistus ulkoisissa tietokannoissa sen tilan ja maineen osalta.
IX. Etusivun analysointi ja optimointi
Sovelluksen/sivuston etuosan optimoinnin tarkistaminen Googlen/Yslowin asettamien standardien mukaan ja optimointi, vastaavasti sovelluksen korreloiminen näiden kanssa, jotta saavutetaan alhaisempi latausaika.
X. Aktiivisten teemojen/laajennusten analyysi
Tarkastellaan niiden toimintaa, kuormitustasoa, mahdollisia yhteensopimattomuuksia, haavoittuvuuksia jne.
XI. Tietokannan analyysi ja optimointi
Tietokannan kuormitustaso, jossa jokaisen yksittäisen sovelluksen tallentamat olennaiset tiedot sijaitsevat, tarkistetaan, samoin kuin sovelluksen suorittamat SQL-kyselyt, jotta vastaavat SQL-taulut voidaan optimoida.
XII. Sovelluksen optimointi
Toimenpiteiden toteuttaminen, joiden tavoite on vähentää sovelluksen resurssien kulutusta vaikuttamatta sen oikeaan toimintaan.
XIII. Liitäntäpaveluiden yhdistäminen
Riippuen käytetystä sovelluksesta ja toimenpiteistä, jotka on toteutettava paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, se liitetään palvelimelle asennettuihin palveluihin, jotta se voi käyttää osan sovelluksen aiheuttamasta resurssien kulutuksesta ja vähentää sen vasteaikaa.
XIV. Verkkosivuston CDN-yhteys
Parantaaksemme verkkosivuston latausnopeutta eri paikoista ympäri maailmaa, yhdistämme verkkosivuston globaalin CDN-verkoston kanssa varmistaaksemme mahdollisimman nopean latausnopeuden. Oikein konfiguroitu CDN voi myös suojata verkkosivustoja DDOS (Distributed Denial-of-Service) -hyökkäyksiltä, vähentäen niiden vaikutusta projektien toimintaan.
XV. Käytettävyysvalvonta
Tarkistamme verkkosivuston toiminnan säännöllisin välein, mikä tarkoittaa, että vasteaikamme on lähes välitön mahdollisissa katkoksissa. Hostico-tiimi saa välittömästi ilmoituksen keskeytyksestä, ja keskeytyksen syyn vahvistaminen ja poistaminen aloitetaan mahdollisimman nopeasti.
XVI. Suorituskyvyn Tarkistus
Analysoimme verkkosivuston suorituskykyä tunnistaaksemme mahdolliset ennakoimattomat tilanteet, parantaaksemme niitä sekä toteuttaaksemme uusia käytettävissä olevia menetelmiä toiminnallisuuden parantamiseksi.
XVII. Integraalian/ turvallisuus analyysi
Tiedostojen/tietokannan skannaaminen mahdollisten vaurioituneiden/tartunnan saaneiden tiedostojen ja/tai ei-toivottujen tietueiden löytämiseksi.
Turvasuunnittelu mahdollisten haavoittuvuuksien tunnistamiseksi, jotka voivat ilmetä päivityksen tai laajennuksen/teeman asennuksen/poiston seurauksena.
Sovelluksen haavoittuvuustarkistus, asennetut laajennukset ja teemat.
Tarkistetaan verkkosivustoa ulkoisista tiedostoista sen tilan ja maineen osalta.
XVIII. Hallinta
Laajennusten/teemojen asennus/poisto/konfigurointi.
Näitä palveluja tarjotaan sovelluksille, kuten CMS:ille WordPress, Woocommerce, Prestashop, OpenCart, Joomla, Virtuemart ja Drupal.
Palvelu ei ole saatavilla sovelluksille, kuten CMS:ille, joiden native-toiminnallisuus tai eri laajennusten avulla laajennettu toiminallisuus mahdollistaa useiden sivustojen / kauppojen (multisite / multistore) luomisen.